Human Mama
Workshops

Tα πρώτα workshops πραγματοποιήθηκαν το 2012, αλλά η προετοιμασία τους ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, στα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν οι γυναίκες που ασκούνταν κατά την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό ήταν ελάχιστες στη χώρα μας. Τότε, μετά από ενδελεχή και πολυετή έρευνα κι αφού είχαν δοκιμαστεί πειραματικά σε ερευνητικές μελέτες, ξεκίνησαν να εφαρμόζονται τα πρώτα Human Mama Workouts.

Στο πέρασμα των χρόνων, τα Human Mama Workouts εξελίχθηκαν και δε θα πάψουν να βελτιώνονται ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα, ασφαλή και αποτελεσματικά για τους σκοπούς που εξυπηρετεί το καθένα.

 

Όλη αυτή η εμπειρία  και η γνώση μεταφέρεται και διδάσκεται διαδραστικά τόσο στα δια ζώσης όσο και στα online Human Mama Workshops.

HM_workshops-a
Σε ποιούς απευθύνονται

Τα Human Mama: Pre & Postnatal Fitness Workshops αφορούν εκείνους τους επαγγελματίες της άσκησης και της υγείας που παρακολουθούν τις εξελίξεις, έχουν διορατικότητα κι επενδύουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να προσεγγίζουν τις πελάτισσες του με τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα προπονητικά εργαλεία. Αποτελούν επίσης την ιδανική εκπαίδευση για αυτούς που θέλουν να παρέχουν μια πιο ολιστική προπονητική προσέγγιση στις γυναίκες, προκειμένου να ενισχύσουν την υγεία κι ευεξία τους.

Τα Human Mama Workshops λοιπόν είναι μια σειρά σεμιναρίων, τα οποία εξασφαλίζουν πλήρη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε επαγγελματίες της άσκησης όπως είναι οι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ αλλά και οι personal/group fitness, dance, yoga, pilates trainers με εκπαίδευση άνω των 200 ωρών καθώς και σε επαγγελματίες υγείας όπως είναι οι φυσιοθεραπευτές, οι μαίες και οι γυναικολόγοι με προπονητική εμπειρία ή γνώσεις, που επιθυμούν να εξειδικευθούν στην άσκηση κατά την εγκυμοσύνη και τη λοχεία και να γίνουν πιστοποιημένοι pre & postnatal fitness trainers.

Η εκπαίδευση

Η εκπαίδευση υπό τη μορφή σεμιναρίων πραγματοποιείται online ή δια ζώσης σε δύο αυτοτελή μέρη (Levels):

 

_Το Prenatal Fitness Workshop / Human Mama Level: 1, που έχει ως αντικείμενο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων άσκησης για εγκυμονούσες και

 

_Το Postnatal Fitness Workshop / Human Mama Level: 2, που έχει ως αντικείμενο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων άσκησης για γυναίκες που διανύουν τον πρώτο χρόνο μετά τον τοκετό.

 

Κανένα από τα δύο Levels δεν προαπαιτεί συμμετοχή στο άλλο όπως επίσης δεν υπάρχει και υποχρεωτική σειρά παρακολούθησής τους.

 

Τα δύο επίπεδα (L: 1 & L: 2) αν και καθόλα αυτοτελή, αλληλοσυμπληρώνονται και αλληλοενισχύονται, προκειμένου η προπονητική διαχείριση των γυναικών κατά την εγκυμοσύνη & τη λοχεία να είναι σφαιρική και ολοκληρωμένη.

 

Οι human mama trainers, μετά το πέρας των σεμιναρίων, θα είναι σε θέση να αναλάβουν την οργάνωση, τον σχεδιασμό κι εκτέλεση ομαδικών, αλλά και εξατομικευμένων προγραμμάτων άσκησης για εγκυμονούσες και λεχωΐδες. Θα μπορούν με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά να συνεισφέρουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών αυτών, με την έννοια ότι θα τις βοηθήσουν να έχουν έναν ευκολότερο, γρηγορότερο και με λιγότερες επιπλοκές τοκετό, θα τις ανακουφίσουν από πιθανούς μυοσκελετικούς πόνους και φυσικά θα τις καθοδηγήσουν ώστε να επαναφέρουν το σώμα  τους γρηγορότερα στην προ της κύησης κατάσταση, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον θηλασμό.

 

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα και η αποτελεσματικότητά τους, στα σεμινάρια διατηρείται ένας πολύ περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.  Τα δια ζώσης σεμινάρια πραγματοποιούνται με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 12 άτομα. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε workshop είναι τα 6 άτομα.

Διεξαγωγή σεμιναρίων

HUMAN STUDIO

INTELLIGENT BODY TREATMENT

 

Τσιμισκή 61, 6ος όροφος
Θεσσαλονίκη
T 2310 234 230
fit@human-mama.com

__
Κατόπιν συμφωνίας, τα Human Mama μπορούν να φιλοξενηθούν κι εκτός έδρας.
Κατοχύρωση θέσης & πολιτική ακύρωσης

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων σε κάθε σεμινάριο, είναι απαραίτητη η έγκαιρη κατοχύρωση συμμετοχής. Για δηλώσεις συμμετοχής αποστείλετε mail με το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται. Ακύρωση της κατοχυρωμένης θέσης με επιστροφή χρημάτων ή μεταφορά θέσης σε επόμενο σεμινάριο γίνεται αποδεκτή μέχρι και 3 εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου. Σε διάστημα λιγότερο των 3 εβδομάδων η ακύρωση θέσης συνοδεύεται από παρακράτηση του 50% του ποσού που έχει καταβληθεί.

Το Human Mama | Prenatal & Postnatal Fitness Training Workshop L:1 & L:2 είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός πάροχος της National Academy of Sports Medicine – NASM στην άσκηση κατά την κύηση και τη λοχεία, με μοριοδότηση διά βίου εκπαίδευσης: 1,9 CEUs αλλά και της Athletics and Fitness Association of America – AFAA, με μοριοδότηση διά βίου εκπαίδευσης: 15 CEUs.

Gallery

HM_SHAPE-4_WHT