Human Mama
/ Workshops

Tα πρώτα workshops πραγματοποιήθηκαν το 2012, αλλά η προετοιμασία τους ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, στα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν οι γυναίκες που ασκούνταν κατά την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό ήταν ελάχιστες στη χώρα μας. Τότε, μετά από ενδελεχή και πολυετή έρευνα κι αφού είχαν δοκιμαστεί πειραματικά σε ερευνητικές μελέτες, ξεκίνησαν να εφαρμόζονται τα πρώτα Human Mama Workouts.

Στο πέρασμα των χρόνων, τα Human Mama Workouts τροποποιήθηκαν και θα συνεχίσουν να τροποποιούνται ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα, ασφαλή και αποτελεσματικά για τους σκοπούς που εξυπηρετεί το καθένα.

 

Όλη αυτή η εμπειρία  και η γνώση που συγκεντρώθηκε στο πέρασμα των χρόνων, μεταφέρεται και διδάσκεται βιωματικά κι ευχάριστα στους συμμετέχοντες των Human Mama Workshops.

HM_workshops-a
Σε ποιούς απευθύνονται

Τα Pre & Postnatal Fitness Workshops: Human Mama / L: 1 & L: 2 αφορούν εκείνους τους επαγγελματίες της άσκησης και της υγείας που παρακολουθούν τις εξελίξεις, έχουν διορατικότητα κι επενδύουν σοβαρά σε εκπαιδευτικά προγράμματα που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να προσεγγίζουν τους πελάτες τους με τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα προπονητικά εργαλεία. Αφορούν επίσης και εκείνους που θέλουν να παρέχουν μια πιο ολιστική προπονητική προσέγγιση στους πελάτες τους, προκειμένου να ενισχύσουν την υγεία και ευεξία τους.

Τα Human Mama Workshops, λοιπόν, είναι μια σειρά σεμιναρίων, τα οποία εξασφαλίζουν πλήρη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε επαγγελματίες της άσκησης, φυσιοθεραπευτές, μαίες, γυναικολόγους, personal/group fitness trainers, dance, yoga & pilates trainers, που επιθυμούν να εξειδικευθούν στην άσκηση κατά την εγκυμοσύνη και τη λοχεία και να γίνουν υψηλού επιπέδου pre & postnatal fitness trainers.

Η εκπαίδευση

Η εκπαίδευση υπό τη μορφή σεμιναρίων πραγματοποιείται σε δύο αυτοτελή μέρη (Levels):

 

_Το Prenatal Fitness Workshop / Human Mama Level: 1, που έχει ως αντικείμενο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων άσκησης για εγκυμονούσες και

 

_Το Postnatal Fitness Workshop / Human Mama Level: 2, που έχει ως αντικείμενο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων άσκησης για γυναίκες που διανύουν τον πρώτο χρόνο μετά τον τοκετό.

 

Κανένα από τα δύο Levels δεν προαπαιτεί συμμετοχή στο άλλο όπως επίσης δεν υπάρχει και υποχρεωτική σειρά παρακολούθησής τους.

 

Τα δύο επίπεδα (L: 1 & L: 2) αν και καθόλα αυτοτελή, αλληλοσυμπληρώνονται και αλληλοενισχύονται, προκειμένου η προπονητική διαχείριση των γυναικών κατά την εγκυμοσύνη & τη λοχεία να είναι σφαιρική και ολοκληρωμένη.

 

Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες, μετά το πέρας των σεμιναρίων, θα είναι σε θέση να αναλάβουν την οργάνωση, τον σχεδιασμό κι εκτέλεση ομαδικών, αλλά και εξατομικευμένων προγραμμάτων άσκησης για εγκυμονούσες και λεχωΐδες.

 

Θα μπορούν με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά να συνεισφέρουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών αυτών, με την έννοια ότι θα τις βοηθήσουν να έχουν έναν ευκολότερο, γρηγορότερο και με λιγότερες επιπλοκές τοκετό, θα τις ανακουφίσουν από πιθανούς μυοσκελετικούς πόνους και φυσικά θα τις καθοδηγήσουν ώστε να επαναφέρουν το σώμα  τους γρηγορότερα στην προ της κύησης κατάσταση, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον θηλασμό.

 

Τα Human Mama Workshops απευθύνονται σε έναν πολύ περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Είναι δηλαδή δύο πολύ “κλειστά” workshops λόγω του πολύ ιδιαίτερου πληθυσμού με τον οποίο καταπιάνονται προπονητικά. Έτσι, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα και η αποτελεσματικότητά τους, πραγματοποιούνται με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων για κάθε workshop τα 12 άτομα. Ενώ ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 6 άτομα.

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίων

HUMAN STUDIO

INTELLIGENT BODY TREATMENT

 

Τσιμισκή 61, 6ος όροφος
Θεσσαλονίκη
T 2310 234 230
fit@human-mama.com

 

__

 

Κατόπιν συμφωνίας, τα Human Mama μπορούν να φιλοξενηθούν κι εκτός έδρας.
Κατοχύρωση θέσης & πολιτική ακύρωσης

Λόγω των πολύ περιορισμένων θέσεων σε κάθε σεμινάριο, είναι απαραίτητη η έγκαιρη κατοχύρωση θέσης. Για δηλώσεις συμμετοχής αποστείλετε mail με το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων, το προκαταβληθέν ποσό επιστρέφεται. Ακύρωση της κατοχυρωμένης θέσης με επιστροφή χρημάτων ή μεταφορά θέσης σε επόμενο σεμινάριο γίνεται αποδεκτή μέχρι και 3 εβδομάδες από την έναρξη των σεμιναρίων. Σε διάστημα λιγότερο των 3 εβδομάδων η ακύρωση θέσης συνοδεύεται από παρακράτηση του ποσού που έχει προκαταβληθεί.

Το Human Mama | Prenatal & Postnatal Fitness Training Workshop L:1 & L:2 είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός πάροχος της National Academy of Sports Medicine – NASM στην άσκηση κατά την κύηση και τη λοχεία, με μοριοδότηση διά βίου εκπαίδευσης: 1,9 CEUs αλλά και της Athletics and Fitness Association of America – AFAA, με μοριοδότηση διά βίου εκπαίδευσης: 15 CEUs.

Gallery

HM_SHAPE-4_WHT