Meet the team

Σία Ζουρλαδάνη /
Υπεύθυνη σεμιναρίων και εισηγήτρια

PhD, & MSc στην άσκηση κατά την εγκυμοσύνη και τη λοχεία. Fitness specialist, Yoga & Pilates trainer, Structural Body Work Practitioner, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό ΣΕΦΑΑ, ΑΠΘ.

H Σία Ζουρλαδάνη είναι η εμπνεύστρια, ιδρύτρια, υπεύθυνη σεμιναρίων και εισηγήτρια στα Ηuman Μama workshops. Αποτελεί επίσης τη δημιουργό του Ηuman Intelligent Body Treatment Studio και την επικεφαλής της ομάδας των προπονητών του. Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, με MSc στην άσκηση σε Ειδικούς Πληθυσμούς και PhD στην άσκηση κατά την Εγκυμοσύνη και τη Λοχεία.

 

Είναι πιστοποιημένη personal trainer by AFAA & GRAFTS. Είναι Fitness Specialist & Well Being Consultant, Yoga/Aerial Yoga & Pilates/Clinical pilates Trainer. Έχει εκπαιδευτεί και είναι πιστοποιημένη Structural Body Work Practitioner by Anatomy Trains και Body Whisperer: Soft Tissue Management System by Dr Aikaterini Moustaka. Έχει εκπαιδευτεί κι έχει εφαρμόσει για δεκαετίες το Coremat Isometric Rehabilitation Specialist program by Scott Forhan, κι έχει εξειδικευθεί στην αποκατάσταση των δυσλειτουργιών του πυελικού εδάφους by Karen Bo. Έχει την τύχη και τη χαρά να διδάσκει Fitness & Personal Training στην Ειδικότητα Κλειστών Χώρων στο ΤΕΦΑΑ της ΣΕΦΑΑ, ΑΠΘ ως Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό.

H αγάπη της για το ανθρώπινο σώμα και την κίνηση των ιδιαίτερων κυρίως πληθυσμιακών ομάδων καθώς και η ανάγκη της για προσφορά, την οδήγησε σε πολυάριθμες σπουδές γύρω από θεραπευτικές τεχνικές και προσεγγίσεις καθώς και πολυάριθμα σεμινάρια και εργαστήρια που αφορούν στη θεραπευτική άσκηση και την αποκατάσταση.

 

Τα τελευταία 20 χρόνια το επιστημονικό, διδακτικό, ερευνητικό, συγγραφικό και επαγγελματικό της έργο έχει επικεντρωθεί στην άσκηση κατά την κύηση και τη λοχεία με πληθώρα εισηγήσεων, επιμορφωτικών σεμιναρίων & κλινικών φροντιστηρίων σε διεθνή συνέδρια στο συγκεκριμένο πεδίο. Όλα αυτά τα χρόνια έχει προπονήσει εκατοντάδες εγκυμονούσες και θηλάζουσες γυναίκες.

Prenatal Fitness
Workshops
/ Trainers

Ιωάννης
Τσακογιάννης

MSc άσκηση σε ειδικούς πληθυσμούς, Καθ. Φυσ. Αγωγής, Fitness Specialist, Strength & Conditioning Coach, Human Mama Trainer

Ioannis-T2

Ο Ιωάννης Τσακογιάννης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, με MSc στην πρόληψη, παρέμβαση και αποκατάσταση μέσω της άσκησης (ΤΕΦΑΑ, ΔΠΘ). Είναι πιστοποιημένος Personal Trainer & Youth Fitness Specialist, ιδρυτικό μέλος της ομάδας του Human Intelligent Body Treatment Studio. Πτυχιούχος του Human Mama L: 1 & L: 2 (Pre/Postnatal Fitness trainer) με πολυετή πείρα στην άσκηση εγκύων και λεχωΐδων γυναικών καθώς και ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας.

 

Είναι Pilates, Swing, Trx instructor, Volleyball & Beach Volleyball Trainer, καθώς και πιστοποιημένος στα FMS-Functional Movement Screening, Kinesiotaping & Trigger Points. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Personal Training στη NASM – National Academy of Sports Medicine ενώ είναι ο επικεφαλής και βασικός εισηγητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου Youth Exercise Specialist by NASM.

Αγγελική
Καρανίκου

Official Pilates Trainer, Yoga Trainer

.

Aggeliki-K2

Η Αγγελική Καρανίκου είναι καθηγήτρια χορού και χορογράφος, Pilates και Yoga instructor. Σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό (Κρατική Σχολή Χορού Αθηνών, Ραλλού Μάνου) και μετεκπαιδεύτηκε στο Dance Space Center, New York. Είναι πιστοποιημένη Τrainer της Balanced Body, της Polestar Pilates και της Basi Pilates.

 

Έχει εκπαιδευτεί στη Vinyasa Yoga και είναι πιστοποιημένη δασκάλα της Yoga Alliance. Το 2003 ίδρυσε το Bodysoul studio στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα είναι εισηγήτρια σε διεθνή συνέδρια σε θέματα που αφορούν στη Yoga και τη μέθοδο Pilates.

Μαρία
Μπασκίνη

MSc, PhD, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος

Maria-M2

Η Μαρία Μπασκίνη, είναι Διατροφολόγος με MSc στην Κλινική Διατροφή. Είναι πιστοποιημένη διαιτολόγος στις ΗΠΑ (RD) και υποψήφια διδάκτωρ στους γνωστικούς μηχανισμούς της διατροφικής συμπεριφοράς. Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο και είναι εξωτερικός συνεργάτης του Τμήματος Υγείας της Τράπεζας της Ελλάδας.

 

Η Μαρία είναι μέλος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας στη Θεσσαλονίκη ως εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και εισηγήτρια σε θέματα διατροφής. Λάτρης της άσκησης, μητέρα τριών αγοριών και μαραθωνοδρόμος!

Κωνσταντίνος
Καραφουλίδης

Yoga and Acro Trainer, Human Mama Trainer

Konstantinos-K2

Ο Κωνσταντίνος Καραφουλίδης είναι δάσκαλος Yoga, πιστοποιημένος από τη Yoga Vidya Dham (Nasik/ India) στη Hatha Yoga (250h) και κάτοχος του YogaWorks Diploma (100h). Είναι ο βασικός καθηγητής Yoga στη GRAFTS – Greek Aerobic Fitness Training School. Επιπλέον είναι ΑcroYoga Teacher (Training Levels 1 & 2) και πτυχιούχος του Human Mama L: 1 & L:2 (Pre/Postnatal Fitness trainer).

 

Παράλληλα έχει εκπαιδευτεί στη διορθωτική άσκηση Corrective Exercise by FT COACH, GRAFTS. Τέλος, ο Κωνσταντίνος είναι κάτοχος πιστοποίησης Trigger Points by Body Whisperer και πιστοποιημένος θεραπευτής Thai Massage by Sunshine Network.

Πασχαλίνα
Καμπουρίδου

Μαία, Hypnobirth, Waterbirth, Natural Birth, Baby Massage Trainer

Pasxalina-K2

Η Πασχαλίνα Καμπουρίδου είναι μαία, μητέρα αλλά και συγγραφέας παραμυθιών. Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια της εταιρείας Midwifes. Ασχολείται με τον φυσικό τοκετό, τον τοκετό στο σπίτι και τις συμβουλές σε σχέση με το θηλασμό και τη φροντίδα του μωρού.

 

Είναι επίσης Hypnobirthing Practitioner, εκπαιδεύτρια Attachment Parenting καθώς και εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ (IAIM).

Γεωργία
Παπαδοπούλου

Yoga, Pilates, Fitness & Aerial Yoga Trainer, Human Mama Trainer

Georgia-P2

H Γεωργία Παπαδοπούλου, είναι πιστοποιημένη δασκάλα Yoga της Yoga Alliance (200h), πιστοποιημένη Pilates Trainer της Basi Pilates καθώς και πιστοποιημένη TRX Trainer. Η Γεωργία ανήκει στους πρώτους κατόχους του τίτλου του Human Mama L: 1 & L: 2 (Pre/Postnatal Fitness trainer). Εργάζεται στο Human Intelligent Body Treatment Studio ως pilates & yoga instructor.

 

Είναι Trigger Point Certified (Body Whisperer) και Thai Massage Giver. Τέλος, το βιογραφικό της συμπληρώνουν μια πληθώρα εκπαιδεύσεων που αφορούν στη Yoga, την μέθοδο Pilates και τη Θεραπευτική Άσκηση.

Postnatal Fitness
Workshops
/ Trainers

Κατερίνα
Τζιώτζη

Διατροφολόγος-Διαιτολόγος – εκπαιδεύτρια ειδικών εφαρμογών διαιτητικής

Katerina-T2

Η Κατερίνα Τζιώτζη είναι διατοφολόγος-διαιτολόγος (ΑΤΕΙ, Θεσσαλονίκη) και master practioner in eating disorders and obesity (NCFED, UK). Επίσης, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ειδικών εφαρμογών διαιτητικής, και επικεφαλής διαιτολογίας στα ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

 

Η μεγάλη εμπειρία της Κατερίνας σε θέματα διατροφής στην κύηση και τη λοχεία επισφραγίζεται με τη συνεργασία της με το τμήμα μαιευτικής της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης. Η Κατερίνα ήταν από τους πρώτους εισηγητές που πλαισίωσαν και υποστήριξαν με ενθουσιασμό τα Human Mama Workshops.

Κωνσταντίνος
Τσουρβάκας

Καθ. Φυσ. Αγωγής, Fitness Specialist, Functional Trainer, Human Mama Trainer

Konstantinos-T2

Ο Κωνσταντίνος Τσουρβάκας είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (ΑΠΘ). Πιστοποιημένος Personal Trainer και πτυχιούχος του Human Mama L: 1 & L: 2 (Pre/Postnatal Fitness trainer). Είναι Pilates, Swing και Trx instructor και ως Fitness & Movement Specialist αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας του Human Intelligent Body Treatment Studio.

 

Ο Κωνσταντίνος τέλος, είναι κάτοχος πιστοποίησης Body Whisperer, Soft Tissue Management System program by Dr. Aikaterini Moustaka, κι έχει εκπαιδευτεί στο Fascial Fitness.