Meet the team

Σία Ζουρλαδάνη
Υπεύθυνη σεμιναρίων και εισηγήτρια

PhD, & MSc στην άσκηση κατά την εγκυμοσύνη και τη λοχεία. Fitness specialist, Yoga & Pilates trainer, Structural Body Work Practitioner, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό ΣΕΦΑΑ, ΑΠΘ.

H Σία Ζουρλαδάνη είναι η εμπνεύστρια, ιδρύτρια, υπεύθυνη σεμιναρίων και εισηγήτρια στα Ηuman Μama workshops. Αποτελεί επίσης τη δημιουργό του Ηuman Intelligent Body Treatment Studio και την επικεφαλής της ομάδας των προπονητών του. Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, με MSc στην άσκηση σε Ειδικούς Πληθυσμούς και PhD στην άσκηση κατά την Εγκυμοσύνη και τη Λοχεία.

 

Είναι πιστοποιημένη personal trainer by AFAA & GRAFTS. Είναι Fitness Specialist & Well Being Consultant, Yoga/Aerial Yoga & Pilates/Clinical pilates Trainer. Έχει εκπαιδευτεί και είναι πιστοποιημένη Structural Body Work Practitioner by Anatomy Trains και Body Whisperer: Soft Tissue Management System by Dr Aikaterini Moustaka. Έχει εκπαιδευτεί κι έχει εφαρμόσει για δεκαετίες το Coremat Isometric Rehabilitation Specialist program by Scott Forhan καθώς και την McGill method, κι έχει εξειδικευθεί στην anάλυση βάδισης και στην αποκατάσταση των δυσλειτουργιών του πυελικού εδάφους. Είναι NKT -Neuro Kinetic Training practitioner κι έχει την τύχη και τη χαρά να διδάσκει Fitness & Personal Training στην Ειδικότητα Κλειστών Χώρων στο ΤΕΦΑΑ της ΣΕΦΑΑ, ΑΠΘ ως Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό.

H αγάπη της για το ανθρώπινο σώμα και την κίνηση των ιδιαίτερων κυρίως πληθυσμιακών ομάδων καθώς και η ανάγκη της για προσφορά, την οδήγησε σε πολυάριθμες σπουδές γύρω από θεραπευτικές τεχνικές και προσεγγίσεις καθώς και πολυάριθμα σεμινάρια και εργαστήρια που αφορούν στη θεραπευτική άσκηση και την αποκατάσταση.

 

Τα τελευταία 20 χρόνια το επιστημονικό, διδακτικό, ερευνητικό, συγγραφικό και επαγγελματικό της έργο έχει επικεντρωθεί στην άσκηση κατά την κύηση και τη λοχεία με πληθώρα εισηγήσεων, επιμορφωτικών σεμιναρίων & κλινικών φροντιστηρίων σε διεθνή συνέδρια στο συγκεκριμένο πεδίο. Όλα αυτά τα χρόνια έχει προπονήσει εκατοντάδες εγκυμονούσες και θηλάζουσες γυναίκες. Κι έχει συμβάλει στη λειτουργική μετα αποκατάσταση ατόμων με μυοσκελετικά ή παθολογικά προβλήματα

Prenatal Fitness Trainers

Ιωάννης
Τσακογιάννης

MSc άσκηση σε ειδικούς πληθυσμούς, Καθ. Φυσ. Αγωγής, Fitness Specialist, Strength & Conditioning Coach, Human Mama Trainer

Ioannis-T2

Ο Ιωάννης Τσακογιάννης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, με MSc στην πρόληψη, παρέμβαση και αποκατάσταση μέσω της άσκησης (ΤΕΦΑΑ, ΔΠΘ). Είναι πιστοποιημένος Personal Trainer & Youth Fitness Specialist, ιδρυτικό μέλος της ομάδας του Human Intelligent Body Treatment Studio. Πτυχιούχος του Human Mama L: 1 & L: 2 (Pre/Postnatal Fitness trainer) με πολυετή πείρα στην άσκηση εγκύων και λεχωΐδων γυναικών καθώς και ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας.

 

Είναι Pilates, Swing, Trx instructor, Volleyball & Beach Volleyball Trainer, καθώς και πιστοποιημένος στα FMS-Functional Movement Screening, Kinesiotaping & Trigger Points. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Personal Training στη NASM – National Academy of Sports Medicine ενώ είναι ο επικεφαλής και βασικός εισηγητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου Youth Exercise Specialist by NASM.

Αγγελική
Καρανίκου

Official Pilates Trainer, Yoga Trainer

.

Aggeliki-K2

Η Αγγελική Καρανίκου είναι καθηγήτρια χορού και χορογράφος, Pilates και Yoga instructor. Σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό (Κρατική Σχολή Χορού Αθηνών, Ραλλού Μάνου) και μετεκπαιδεύτηκε στο Dance Space Center, New York. Είναι πιστοποιημένη Τrainer της Balanced Body, της Polestar Pilates και της Basi Pilates.

 

Έχει εκπαιδευτεί στη Vinyasa Yoga και είναι πιστοποιημένη δασκάλα της Yoga Alliance. Το 2003 ίδρυσε το Bodysoul studio στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα είναι εισηγήτρια σε διεθνή συνέδρια σε θέματα που αφορούν στη Yoga και τη μέθοδο Pilates.

Μαρία
Μπασκίνη

MSc, PhD, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος

Maria-M2

Η Μαρία Μπασκίνη, είναι Διατροφολόγος με PhD στους γνωστικούς μηχανισμούς της διατροφικής συμπεριφοράς και MSc στην Κλινική Διαιτολογία. Είναι πιστοποιημένη διαιτολόγος στις ΗΠΑ (RD) καθώς κι επιστημονικός συνεργάτης της Ιατρικής σχολής ΑΠΘ. Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο και είναι εξωτερικός συνεργάτης του Τμήματος Υγείας της Τράπεζας της Ελλάδας.

 

Η Μαρία είναι μέλος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας στη Θεσσαλονίκη ως εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων,  ερευνήτρια και εισηγήτρια σε θέματα διατροφής. Λάτρης της άσκησης, μητέρα τριών αγοριών και μαραθωνοδρόμος!

Βασιλική
Καραγιώργου

MSc στην κλινική Διαιτολογία, Καθ. Φυσ. Αγωγής, NLP coach, Pilates trainer, Human Mama Trainer, Clinical population trainer

69306950_2960284184044470_8862305195820843008_n

Η Βασιλική Καραγιώργου είναι κάτοχος MSc στην Κλινική Διαιτολογία του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, (ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης). Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ με ειδικότητα Fitness καθώς και πτυχιούχος ΙΕΚ Ειδικών Εφαρμογών Διαιτητικής. Είναι πιστοποιημένη Personal Trainer και διευθύντρια στο Human Intelligent Body Treatment Studio από το 2009. Έχει πιστοποιηθεί ως Pre/Postnatal Fitness trainer (Human Mama). Είναι Yoga, Pilates, Swing, TRX trainer.

 

Παράλληλα η Βασιλική έχει εκπαιδευτεί στη διορθωτική άσκηση Corrective Exercise by FT COACH, GRAFTS και στην ανάλυση βάδισης. Είναι κάτοχος πιστοποίησης NLP (νευρο γλωσσικού προγραμματισμού) κι έχει εξειδικευτεί στην εκγύμναση ατόμων με καρκίνο. Έχει πολυετή πείρα στο σχεδιασμό κι εκπόνηση προγραμμάτων άσκησης για έγκυες και λεχωΐδες, για άτομα με καρκίνο καθώς και άτομα τρίτης ηλικίας.

Πασχαλίνα
Καμπουρίδου

Μαία, Hypnobirth, Waterbirth, Natural Birth, Baby Massage Trainer

Pasxalina-K2

Η Πασχαλίνα Καμπουρίδου είναι μαία, μητέρα αλλά και συγγραφέας παραμυθιών. Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια της εταιρείας Midwifes. Ασχολείται με τον φυσικό τοκετό, τον τοκετό στο σπίτι και τις συμβουλές σε σχέση με το θηλασμό και τη φροντίδα του μωρού.

 

Είναι επίσης Hypnobirthing Practitioner, εκπαιδεύτρια Attachment Parenting καθώς και εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ (IAIM).

Γεωργία
Παπαδοπούλου

Yoga, Pilates, Fitness & Aerial Yoga Trainer, Human Mama Trainer

Georgia-P2

H Γεωργία Παπαδοπούλου, είναι πιστοποιημένη δασκάλα Yoga της Yoga Alliance (200h), πιστοποιημένη Basi Pilates Trainer, Personal trainer κι απόφοιτος σχολής προπονητικής (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ). Η Γεωργία ανήκει στους πρώτους κατόχους του τίτλου του Human Mama L: 1 & L: 2 (Pre/Postnatal Fitness trainer). Εργάζεται στο Human Intelligent Body Treatment Studio ως pilates & yoga instructor.

 

Είναι Trigger Point Certified (Body Whisperer) και Thai Massage Giver. Τέλος, το βιογραφικό της συμπληρώνουν μια πληθώρα εκπαιδεύσεων που αφορούν τη Yoga, την μέθοδο Pilates και τη Θεραπευτική Άσκηση.

Postnatal Fitness Trainers

Κατερίνα
Τζιώτζη

Διατροφολόγος-Διαιτολόγος – εκπαιδεύτρια ειδικών εφαρμογών διαιτητικής

Katerina-T2

Η Κατερίνα Τζιώτζη είναι διατοφολόγος-διαιτολόγος (ΑΤΕΙ, Θεσσαλονίκη) και master practioner in eating disorders and obesity (NCFED, UK). Επίσης, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ειδικών εφαρμογών διαιτητικής, και επικεφαλής διαιτολογίας στα ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Αυτή τι στιγμή ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην κλινική διαιτολογία.

 

Η μεγάλη εμπειρία της Κατερίνας σε θέματα διατροφής στην κύηση και τη λοχεία επισφραγίζεται με τη συνεργασία της με το τμήμα μαιευτικής της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης. Η Κατερίνα ήταν από τους πρώτους εισηγητές που πλαισίωσαν και υποστήριξαν με ενθουσιασμό τα Human Mama Workshops.

Κωνσταντίνος
Τσουρβάκας

MSc στην φυσιλογία της άσκησης, Καθ. Φυσ. Αγωγής, Fitness Specialist, Functional Range Conditioning Trainer, Human Mama Trainer

Konstantinos-T2

Ο Κωνσταντίνος Τσουρβάκας είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (ΑΠΘ) με MSc στην φυσιολογία της άσκησης. Πιστοποιημένος Personal Trainer και πτυχιούχος του Human Mama L: 1 & L: 2 (Pre/Postnatal Fitness trainer). Είναι Pilates, Swing και Trx instructor, Fitness & Movement Specialist με πολυετή εμπειρία στην προπόνηση εύρους κίνησης. Ο Κωνσταντίνος αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας του Human Intelligent Body Treatment Studio.

 

Ο Κωνσταντίνος, είναι πιστοποιημένος FRC- Functional Range Conditioning trainer, Fascial Fitness trainer καθώς και πιστοποιημένος trigger point manager by Dr. Aikaterini Moustaka,.